Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
PricePusher
titleName

PricePusher

Der er ikke mange, der er vilde med at betale mere for en vare end de behøver. Dette gør sig især gældende, når vi handler online, hvor prisen i langt de fleste tilfælde er den absolut afgørende faktor. Konkurrencen om kunderne er benhård, og hvis butikkerne har priser, der er højere end alle andre, er det ikke overraskende svært for dem at  få kunder i butikken.

Pricepusher.dk er en dansk prissammenligningstjeneste, hvor man kan sammeligne priser på alt inden for mobiltelefoni og tilbehør. Du kan finde priserne på de nyeste smartphones og hvad de koster både med og uden abonnement.

Det er dog ikke kun forbrugere, der leder efter efter de billigste priser på alt fra smartphones, powerbanks og opladere, der kan have stor glæde af Pricepusher. Det er nemlig i høj grad også webshops, der kan bruge tjenesten. Det er nemlig en god måde for dem, at få vist deres priser, og hvis de er konkurrencedygtige på prisen, så har de naturligvis en god chance for at få et salg gennem tjenesten, hvor kunderne bliver ledt direkte over på den pågældende webshop.

Så hvis du har en online forretning, der sælger ting inden for kategorierne og ønsker du trafik fra PricePusher – så tilmeld din webshop og få gratis trafik. Uanset om der er tale om en dansk, svensk, norsk webshop, så kan du tilmelde den, tjenesten dækker nemlig alle tre nordiske lande.

Adresse

Adresse:

Krudtmøllegårds Allé 1, DK-2300

Telefon: