Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Pladesmeden.com

Pladesmeden.com er den store engros webshop for alt slags værktøj, svejsere og værkstedsudstyr, specielt rettet til at kunne udstyre pladeværksteder og automekanikere  med både alt det nødvendige samt de nyeste og innovative værktøj og udstyr.

I over 100 år har vi som BIBUS SINDBY A/S stået garant for autobranchen med proffesionelt udstyr & ekspertise, hvor vi gennem flere generationer har sikret os at have nogle af de bedste specialister til at servicere alle branchens behov.

På Pladesmeden.com finder du et stort udvalg af værktøj med bl.a. Håndværktøj, Autoværktøj, Luftværktøj og Opretterværktøj. Vi kan hjælpe dig indenfor alle typer svejsere & svejsetilbehør, hvad enten du skal bruge TIG, MIG, MAG, MMA, Punktsvejsere samt Plasmaskærere, Induktionsvarmere og Spottere/Buleudtrækkere. Vi fører også alt udstyr til ethvert værksted’s behov, hvad end du kigger efter Værkstedsindretning med skabe og arbejdsborde, Løfteudstyr, Opbevaringsstativer og meget mere.

Har du brug for hjælp til at finde den rette varer eller brug for generel rådgivning, så vil vores specialister med glæde hjælpe dig. Velkommen til Pladesmeden.com.

Adresse

Adresse:

Edisonvej 11

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

08-16

Tirsdag

08-16

Onsdag

08-16

Torsdag

08-16

Fredag

08-15

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket