Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Pilegaard Henriksen – VVS i hele Danmark
titleName

Pilegaard Henriksen – VVS i hele Danmark

Over 100 års erfaring

Pilegaard Henriksen er et landsdækkende VVS-firma med afdelinger i Odense, Ringsted, Vejle, Glostrup og Viborg. Selvskabet har rødder, som strejker sig over 100 år tilbage, der er derfor meget erfaring at trekke på hus VVS-firmaet. Selv om de har mange år på bagen, så lever de ikke i fortiden, VVS-firmaet sørger for at følge med i udviklingen og tilbyder derfor også relevante løsninger. Pilegaard Henriksen er certificeret ISO-9001 VVS-installatør og det sikre dig, at du får en exceptionel service og god kvalitet, for pengene. De kan løse alle opgaver lige fra nye tagrender, utæt radiator, nyt badeværelse, montage af sprinklersystemer og et løbende toilet. Dette kan de fordi, deres medarbejdere er fagspecialister.

Få værdi i dine installationer

Deres tilgang til at løse opgaverne, er hvordan de kan lave en installation, som skaber værdi og ikke bare virker, som det skal. Dvs. at de laver løsninger med energibesparelser, så løsningen også er langtidsholdbar. VVS-firmaet går op i at de produkter, som de bruger, er af en god kvalitet, derfor vælger de deres leverandører med omhu. De handler kun med gode og pålidelige leverandører, så du kan være sikker på at de produkter, som VVS-firmaet bruger spiller.

De gode referencer

Pilegaard Henriksen har flere referencer at kunne fremvise både inde for det offentlige og det private. Der kan nævnes referencer som Rosengårdcenteret i Odense, Ikea i Taastrup, Thule Air Base på Grønland, Syddansk Universitet i Odense og OUH (Odenses universitetshospital).

Du kan til hver en tid tage kontakt til VVS-firmaet og få et uforpligtende tilbud eller råd om dit VVS-projekt.

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

Telefon: