Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Påskegaver til kunder og ansatte

Påskegaver til kunder og ansatte

Påskegaver glæder ansatte og kunder

Påsken – glædeforlængelsen af den fantastiske jul. I påsken er vi nogle måneder inde i det nye år, medarbejderne er oftest kommet i arbejdstøjet igen, og klar til nye udfordringer. Udfordringer og motivation hører sammen, så hvorfor ikke skabe et vidunderligt arbejdsmiljø og øge motivationen med en fantastiske påskegave til dine søde medarbejdere. På denne måde spreder du glæde og god stemning blandt dine medarbejdere. Vis din tilfredshed og glæd med en påskegave. Det er et ekstra klap på skulderen til medarbejderne i den travle tid.

Nu når du er igang, hvorfor så ikke sprede glæden yderligere til dine kunder. Kunderne lever af dig, og du lever af kunderne, hvorfor ikke vise din taknemmelighed. Det er en ganske billig glæde.

Påskegaver med logo på firma

Udover glædespredelse, så er påskegaver også en helt ideel markedsføringsmetode. På denne måde, er du altid et skridt foran dine konkurrenter. Påskegaver er en helt speciel faktor inden for markedsføring.

Hos Profilkonfekt, er det en mulighed at forbedre din virksomheds profilering i omverdenen. Få trygt din virksomheds logo på påskegaverne, og dermed forbedres din virksomheds visuelle udtryk i omverdenen.

Kan du forstille dig det. En af dine kunder eller medarbejder får gæster, der mangler noget sødt og lækkert til aftenkaffen. DIT påskeæg bliver hevet frem, med din virksomheds logo på. Det er effektiv markedsføring, hvor din virksomhed bliver oplyst i et hyggeligt og varmt element. Din virksomhed og dit logo bliver opfattet som noget hyggeligt og troværdigt.

 

 

Adresse