Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Optima Sport
titleName

Optima Sport

Går du op i en trænings form, som belaster dine muskler hver gang du træner, og træner du så ofte at du ikke ikke kan nå at restituere ordentligt inden du skal præstere igen. Så leder du muligvis også efter en metode, hvor med du kan restituere hurtigere. Synes du også at restitutionen skal være på en naturlig måde, så får du her den helt rigtige forhandler, som kan løse dit problem, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at præstere igen.

Den bedste forhandler

Optima Sport er Danmarks førende forhandler af recovery boots, og er eksperter i restitution. Recovery boots er hverken et tilskud eller doping, som navnet også indikere. Recovery boots er den bedste metode til at kunne restituere hurtigt, på en naturlig måde. Det er et sæt støvler som er forbundet med en maskine, som sørger for at komprésser og massére dine ømme muskler og led. Disse funktioner sørger for at øge din blodgennemstrømning, og hjælper dig af med ophobet affaldet i musklerne, så du hurtigere kan hele og komme dig. Udover restitution hjælper recovery boots også med at forebygge eller forkorte skadesperioder.

Skal du have et par recovery boots så skal du købe dem hos Optima Sport. De har pris garanti på deres boots, og du vil derfor altid kunne få dem billigst hos Optima Sport. Er du i tvivl om du har brug for dem, kan du få dem i en prøveperiode, så du lige kan teste dem af først, og være helt sikker på at det er noget for dig.

Mange professionelle sportsudøvere brugere allerede i dag recovery boots efter deres træning, så de hurtigere kan komme i gang igen, med at præstere deres bedste.

Vil du vide mere om videnskaben bag recovery boots eller bare blive klogere på funktionaliteten, så tag et kig på deres velbeskrevet forklaringer på deres website.

Adresse

Adresse:

Tirsbæk Søvej 115 7120 Vejle Øst

Telefon: