Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Okklusionsudstyr
titleName

Okklusionsudstyr

Okklusionsudstyr.dk er stedet hvor du finder Danmarks bedste og mest komfortable okklusionsbånd. Virksomheden blev etableret i 2017 af Nicolaj Absalon og Janus Broch Mols. Vi har begge dyrket elitesport på højt plan henholdsvis svømning og springgymnastik. Vi har af den grund en stor interesse indenfor træning. Vi fik begge kendskab til okklusionstræning i forbindelse med skadesforløb i 2016.

Vi var begge meget begejstret over at kunne lave hård styrketræning uden at belaste vores led og sener. Dette gjorde skadesforløbet kortere og meget sjovere! Når man er vant til at lave hård og udmattende styrketræning, kan det være ret frustrerende og kedeligt kun at må lave “små” træningsøvelser som ikke føles som styrketræning. Derfor er det fedt at kunne mærke et voldsomt “pump” og kunne udmatte ens muskler i samme grad som aldmindelig styrketræning.

Vi var overraskede over, at træningsmetoden endnu ikke var mere udbredt i Danmark, og derfor besluttede vi os for at etablere okklusionsudstyr.dk, hvor vi forhandler okklusionsudstyr og tilbehør til okklusionstræning.

Adresse

Adresse:

Lille Farimagsgade 7, 2100

Telefon: