Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Østergaard Automobiler ApS
titleName

Østergaard Automobiler ApS

Brian Østergaard stiftede Østergaard Automobiler i 2003 med et lille udvalg af biler. Gennem årene er virksomheden vokset, og i dag beskæftiger vi mange medarbejdere på både autoværkstedet og i bilhuset. Vi har et bredt udvalg af nyere og brugte biler, med plads til 50 biler i vores flotte, veludstyrede udstilling og mange flere på lager eller udenfor. Derfor er Østergaard Automobiler blandt de større brugtbilsforhandlere i Danmark.

Hos Østergaard Automobiler lægger vi stor vægt på tryghed og gennemsigtighed for vores kunder. Vi tilbyder altid seriøs, kompetent og ærlig rådgivning og har gjort hele købsprocessen så gennemsigtig som muligt. Dette sikrer, at vores kunder kan købe en nyere eller brugt bil med ro i sindet. Vi er stolte af at levere gode biler af høj kvalitet til de bedste priser på markedet.

Vi har specialiseret os i nyere og brugte biler, især tyske mærker som Audi, BMW, Mercedes og VW. Men vi forhandler også andre mærker, såsom Ford og Skoda. Hvis vi ikke har den bil, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den rette. Hos Østergaard Automobiler har vi også en lang række elbiler, her i blandt den populære Tesla.

Forkærlighed for porsche

Hos Østergaard Automobiler har vi ikke kun en forkærlighed for tyske biler, men også en særlig passion for Porsche. Vi er blevet kendt i branchen som “dem med mange Porsche”, og det er der en god grund til. Gennem årene har vi solgt mange af disse ultralækre, eksklusive sportsvogne. En af de unikke egenskaber ved Porsche er, at de kan bruges som hverdagsbiler hele året rundt.

Adresse

Adresse:

Thorsvej 102, 7200 Grindsted

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:00-17:00

Tirsdag

08:00-17:00

Onsdag

08:00-17:00

Torsdag

08:00-17:00

Fredag

08:00-17:00

Lørdag

-

Søndag

11:00-16:00