header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Oelbong.dk
titleName

Oelbong.dk

Står du, og skal planlægge din næste fest? Mangler du inspiration til sjove lege eller geniale indslag til at krydre det hele med? Så tag et kig på Oelbong.dk vi har alt, hvad du skal bruge til at fyre den ultimative fest for venner, kollegaer, familie eller til din tur på festival.

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige ølbongs i både forskellige størrelser og udformninger, så du kan imponere alle dine venner eller din nabo camp på festivallen. Oelbong.dk er Danmarks førende destination, for alt hvad du skal bruge til den ultimative fest.

Efterhånden kan man ikke holde en fest uden at have et stort udvalg af drukspil. Her kan vi også hjælpe dig. Vi har alt lige fra de helt klassiske ned til raflebæger med terninger, hvor man kan spille mange af de klassiske værtshusspil, som er en sikker vinder hver gang. Men vi har også flere forskellige brætspil, man kan krydre med sine helt egne drukregler. Har man lidt ekstra plads at arbejde med, har vi lækkert Beer Pong Bord med et super lækkert afterski print i en stærk kvalitet, og samtidig har vi en prisgaranti på det. Du kan se nærmere på hele vores udvalg på vores hjemmeside

Vi går meget op i kvalitet, service og det at have høj troværdighed blandt vores kunder. Oelbong.dk sælger alle former for fede gadgets til alle slags fester. Så uanset om det er en havefest, en polterabend eller noget helt tredje du skal holde, vil du uden tvivl, kunne finde noget fedt på vores webshop, som vil, kunne pimpe din fest en smule op.

Vi ser meget frem til at se dig på vores hjemmeside, og se hvilke vilde og sjove ting du har bestilt til din fest. Når vi har modtaget din ordre, vil vi sende din pakke inden dagen efter, så du ikke skal gå og vente alt for længe på dit nye fede fest udstyr!

Adresse

Adresse:

Danmark

Telefon:
Email:

-