Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Odense Auto
titleName

Odense Auto

Autoværksted i Odense

​​Odense Auto er et professionelt autoværksted i Odense, hvor vi garanterer kvalitetsarbejde for bilejere i Odense og på resten af Fyn. Du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder, og at den får den bedste service, hver gang du benytter vores autoværksted. ​På vores autoværksted i Odense har vi et stærkt hold af erfarne og grundige mekanikere. Vi påtager os alle udfordringer og opgaver, der kan opstå for din bil, og vi garanterer, at vi ikke går derfra, før du er tilfreds med resultatet. Vi udfører dækskifteserviceeftersynklargøring til synreparation og fejlfinding på biler og andre køretøjer.

Vores erfaring og uddannelse

Autoværkstedet i Odense er drevet af Tue, som er uddannet systemtekniker – en uddannelse, som kræver mindst 5 års erfaring og yderligere 3-4 års uddannelse. Der er kun ca. 60 personer i hele Danmark, som har uddannelsen samt titlen som systemtekniker. Vi står derfor altid klar til at udføre komplekse reparationer af specialbiler.

Er du ligeledes kørende i en diesel eller hybridbil, så er Tue også blandt de blot 30 personer i Danmark med efteruddannelsen som Diesel/Hybridtekniker. Foruden Tue består holdet af en mekaniker og en automontør. De har alle mange års erfaring inden for deres felt, og de står parate til at sikre en stabil kørsel for dig. Vi tager os godt af din bil, når den ikke opfører sig, som den skal. Når først din bil har været på vores autoværksted i Odense, kan du føle dig tryg i en velfungerende og sikker bil.

Dit grundige autoværksted i Odense

Som din foretrukne mekaniker i Odense kan vi udføre hele paletten af bilrelaterede opgaver. Grundighed og kvalitet er altid i højsædet, uanset om du skal have lavet eftersyn, synsklargøring eller reparation. Der er mange autoværksteder i Odense, men vi kan garantere et kvalitetsfyldt resultat, hvis du møder op foran vores dør. Vi kan sågar garantere kvalitetsarbejde til en særdeles rimelig pris. Vores mission vil altid være at udføre et grundigt, professionelt og gennemført stykke arbejde på dit køretøj. For at opnå dette mål gør vi en dyd ud af at forholde os til et hvert enkelt projekt med friske øjne. Vi finder den løsning, der passer lige præcis til din situation – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Odense Auto – mere end bare et autoværksted i Odense

Hvis du spørger os, så er vi meget mere end blot et autoværksted. Det forholder sig nemlig sådan, at der på landsplan findes omkring 60 aktive Bosch Systemteknikere, der er specialister i at foretage fejlfinding og reparation på biler. Derfor kan vi med stolthed i stemmen sige, at vi hos Odense Auto er certificerede Bosch Systemteknikere, hvilket betyder, at vi kan reparere specialbiler og udføre fejlfinding på din bil.

Bosch Car stiller høje krav til deres medlemmer, og derfor er vi yderst beærede over at være et af de udvalgte autoværksteder. I dag har vi mange maskiner fra Bosch på autoværkstedet, så vi er gearede til alle scenarier, der kunne opstå. Derfor er vi ikke kun et bilværksted, men et højt specialiseret autoværksted, som sikrer dig et højt kvalitetsniveau til rimelige priser.

Du er mere end velkommen til at kontakte vores autoværksted i Odense, hvis du har brug for dækskifte, serviceeftersyn, klargøring til syn, reparation eller fejlfinding på din bil.

Adresse

Adresse:

Lisesmindevej 48 5230 Odense M

Telefon:

-

Email:

-