Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
OBH-Gruppen
titleName

OBH-Gruppen

Har du brug for eksperter som kan hjælpe dig med at sikre, at din bygning holder sig sund og rask i mange år, eller at den bygning som du tænker at købe ikke har skader rundt omkring. Dette er naturligvis et ønske som kommer til alles fordel, uanset om du er privat, har eget erhverv, eller har ansvaret for enten offentlige bygninger eller boligforeninger. Fælles for det hele er dog, at lige meget hvad du repræsentere, så kan OBH-Gruppen hjælpe dig med rådgivning hele vejen rundt.

OBH-Gruppen er Danmarks førende inden for rådgivning af ingeniørarbejde, og ved lige præcis hvad det kræver, for at skabe eller bibeholde et sundt indeklima i alle slags bygninger.

Et af de hyppigste problemer som findes i bygninger, er skimmelsvamp, som hyppigst opstår ved en for høj fugtighed i indeklimaet. Det er vigtigt at gøre noget ved skimmelsvamp, da det ikke bare ser uindbydende ud, men faktisk kan være sundhedsskadeligt at leve under. Det er derfor vigtigt at du for gjort noget ved problemet, inden det udvikler sig. OBH-Gruppen er eksperter inden for skimmelsvamp og hvordan man bekæmper det, helt ned til roden. De kan derfor få gjort det som er nødvendigt for at din bygning kan få et sundt indeklima igen.

Når OBH-Gruppen tjekker for skimmelsvamp, er deres primære fokus selvfølgelig at finde ud af om der er skimmelsvamp, og at få identificeret årsagen til hvorfor det er opstået i bygningen. Det er ikke til at sige med det samme hvad årsagen til skimmelsvampen er med det samme – der findes derfor ikke noget entydigt svar på hvordan det kan blive bekæmpet.

Mener du at der kan være skimmelsvamp i din bygning, så bestil en undersøgelse hos OBH-Gruppen lige her og kom problemet til livs. Så sørger du for at du og dine medmennesker kan omgås i et indeklima, som ikke er usundt at omgås i.

Adresse

Adresse:

Agerhatten 25 5220 Odense SØ

Telefon: