Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nordic Rentals A/S udlejning af scener, lyd, lys og billede udstyr
titleName

Nordic Rentals A/S udlejning af scener, lyd, lys og billede udstyr

Scene udlejning til hele norden

Står du og mangler en scene til dit næste arrangement, er du kommet til det helt rette sted. Uanset om du ønsker at leje en stor eller lille scene, og uanset om det er til en stor koncert eller lille generalforsamling, har vi det, du har brug for. Nordic Rentals er en af Nordens førende leverandører af scene udlejning. Vi leverer både til kæmpe arrangementer som Roskilde Festival, men også til den lille lokale fodboldskole, der har brug for scenepodier. Vi leverer det vores kunder har brug for.

Det bedste udstyr på markedet

Med Nordic Rentals er du garanteret scene udlejning i verdensklasse. Vi tilbyder scene udlejning til hele landet og til Skandinavien. Med mange års erfaring og ekspertise i sceneudstyr, er du med Nordic Rentals altid sikret en professionel samarbejdspartner, der leverer sublim kvalitet.

Nordic Rentals benytter sig af det bedste udstyr på markedet. Vores scener er bygget op som ISC scener, CVH scener eller ATC scener. Derudover har vi en trofast samarbejdspartner i Nordic Staging, der leverer scenegulv og tilbehør. Vi prioriterer udstyr med en stor stabilitet, høj sikkerhed og moderne design, der giver den bedste oplevelse for vores kunder.

Har du brug for sceneudstyr som kraner, kædetaljer, riggergrej, motorer, tæpper eller stativer leverer vi selvfølgelig også det – både til indendørs og udendørs sceneopbygninger. Hvis du arrangerer et større arrangement tilbyder vi også barrierer, der sikrer maximal sikkerhed til både tilskuere og kunstnere på scenen. Hos Nordic Rentals ved vi, at man aldrig skal gå ned på sikkerheden, og netop derfor udlejer vi kun udstyr af høj kvalitet, der bliver sat op af vores erfarne og professionelle scenemandskab.

Hos Nordic Rentals arbejder vi altid for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse med vores scene udlejning. Vi leverer rammerne for fantastiske oplevelser, der sent vil glemmes. Når du lejer sceneudstyr hos os, er du garanteret udstyr af den højeste kvalitet. Vores fællesværdier prioriterer sikkerhed, kvalitet og gode oplevelser, som vi gerne vil dele med vores kunder.

Udover udlejning af scener så tilbyder vi alt i; lyd og lys

Adresse