Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nordfjeld
titleName

Nordfjeld

Vil du gerne have de bedste forudsætninger for, at du finder en god seng, som du kan ligge behageligt i nat efter nat i rigtig mange år. Senge er et møbel som de fleste personer gerne vil kunne beholde i mange år, hvilket sengespecialisten Nordfjeld uden tvivl kan realisere for dig, som ønsker det.

Nordfjeld er både en forhandler som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng deres store butiksareal som er billigende midt i Odense. Her finder du et stort udvalg at lækre senge i alle typer og størrelser – Lige fra Boxsenge og Elevationssenge. Nordfjeld har altid et stort udvalg af senge i deres butik, som du kan prøve af, og se hvilken en der passer bedst til dine behov. Hver gang du besøger Nordfjeld, finder du også gode tilbud på kvalitetssenge som kan være helt op til 60%. Det er derfor værd at give butikken i Odense et besøg inden du køber ny seng. Udover senge, finder du også et bredt udvalg af sengetøj, dyner & puder samt topmadrasser. Disse er naturligvis også i den fineste kvalitet, og altid til en god pris.

Nordfjeld tilbyder udover deres fysiske butik, også en online webshop hvor du også kan gøre dine køb igennem. Det kan være at du bor langt væk fra Odense, men stadig gerne vil have en god kvalitetsseng. Eller måske er du allerede afklaret med hvilken seng du gerne vil have, og skal bare have bestilt den. Det er ganske simpelt at bestille sin seng igennem webshoppen, og er ikke anderledes end hvis du handlede på hvilken som helst anden webshop. Du finder din vare, udfylder adresseoplysninger, betaler varen og venter på at den bliver leveret direkte til din dør. Så kan det ikke være nemmere at handle sin seng.

Så find din næste kvalitetsseng hos Nordfjeld- Det kunne f.eks. være en kvalitetsseng fra Auping. Så gør du både din handel nem, og bliver tilfreds med det køb som du har lavet, i rigtig mange år.

Adresse

Adresse:

Rødegårdsvej 182 5230 Odense M

Telefon: