Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Niels Murer ApS.

Niels Murer ApS.

Niels Murer ApS udfører professionelt murearbejde til både privat og erhvervs kunder. Niels Murer kan både varetage små arbejdsopgaver for private som muring af et badeværelse, men kan ligeledes varetage større arbejdsopgaver for erhvervs kunder som nybygning. Niels Murer udfører murearbejde i alle former og størrelser og udføre arbejdet med stor ekspertise og i høj kvalitet.

Niels murer er specialist inden for mange arbejdsområder, og udføre altid arbejdet med et smil på læberne og har altid kundernes ønsker og behov i fokus. De arbejdsområder Niels Mure beskæftiger sig med er eksempelvis arbejdsområder inden for tagarbejde, badeværelser, opmuring, betongulve, klinker og fliser, entrepenør og gravearbejde, nedbrydning, facade isolering, puds, dekurativt murværk og fliser og meget mere. Niels Mure laver primære murearbejde for kunder som har byggeprojekter i Århus, Viby, Tranbjerg og Højbjerg, men mon ikke han kommer udover disse grænser, hvis du har et spændende byggeprojekt i en anden by.

Så står du og mangler en god og pålidelig mure til dit næste mure projekt, så ring eller skriv på nedenstående oplysninger så finder han den perfekte løsning til dig! Du kan også kigge forbi nielsmurer.dk og se hvilket mure projekter Niels Murer tidligere har været med til, og bliv inspireret af de flotte resultater Niels Murer førhen har frembragt for hans tidligere kunder.

Adresse

Adresse:

Balagervej 36, 8260 Viby J

Telefon: