Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nicetapet
titleName

Nicetapet

Den danske webshop Nicetapet er blandt landets absolut førende inden for tapet og wallstickers. For år tilbage var tapet ikke så populært, og var gået en smule af mode, men den tid er bestemt forbi. Der er ingen tvivl om tapet er kommet for at blive, og de muligheder der er med tapet i forhold til maling er enorme, hvilket også er grunden til at tapet og wallstickers har vundet så stort indpas.

Med relativ få midler kan man nemlig lynhurtigt ændre et rum og give det helt nyt liv med tapet, og et børneværelse kan blive et helt eventyr med spændende fototapet eller wallstickers med børnernes yndlingspersoner. Det gode ved eksempelvis wallstickers er, at det er nemt at sætte op, og det er nemt at udskifte, hvis man bliver træt af dem, hvilket er væsentlig mere omstændigt med eksempelvis maling.

Nicetapet har et kæmpe udvalg af tapet og har igennem mere end 10 år i branchen skabt et stærkt netværk til leverandører store som små, hvilket sikrer at deres udvalg stort set er uden lige. Langt det meste er desuden lagervarer, hvilket betyder, at du modtager det inden for 1-2 hverdage.

Adresse

Adresse:

Syrenvej 37 - 7400 Herning

Telefon: