Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
NIC Denmark
titleName

NIC Denmark

NIC Denmark blev grundlagt i 1999 under navnet Bisgaard Industri og har siden været kendt for sine innovative og tidsbesparende løsninger og store fokus på kundens behov.

Siden 1993-94 har man udviklet ideen til det produkt, som man ser i dag. Produktet har fået stor anerkendelse i byggebranchen for holdbarhed, finish, samt for en særdeles god økonomi i byggeriet.

NIC Denmark fik i april 1999 patent på ClipOn systemet, som oprindeligt blev brugt til BASIC lysninger. Sidenhen er også ClipOn UNIQUE blevet udviklet og netop UNIQUE har fået stor interesse og vundet indpas inden for nybyggeriet, hvor de ”usynlige” gerigter har fået en særlig plads i mange arkitekters hjerter. Begge systemer er patenteret, og er især blevet kendt for at være den nemme og tidsbesparende løsning, der samtidig giver en økonomisk gevinst, frem for mere traditionelle lysninger, der tilpasses vinduet på byggepladsen. Men naturligvis er ClipOn produkterne også kendt og værdsat for den flotte finish, der kendetegner produkterne fra NIC Denmark.

Specialopgaver til byggeriet er også en del af vores koncept. I moderne byggerier og under renoveringer opstår der ofte behov for specialfremstillede emner til f.eks. at skjule ventilationsrør, radiatorskjulere m.v. eller vinduer og lysindfald i specielle former og konstruktioner lige efter kundens behov

Adresse

Adresse:

Elmevej 8

Telefon: