Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
New Wave Profile
Loading…

   

  New Wave Profile er en kæde med i alt 154 forhandlere fordelt på de 4 nordiske lande. I Danmark er vi 29 dedikerede profil-forhandlere, alle med fokus på profilering af bl.a. firmatøj med logo, løbetøj med logo, firmagaver og arbejdstøj med logo.

  Vi er en uafhængig profilvirksomhed, der allerede i 1998 indledte et samarbejde med vores hovedleverandør New Wave Group, et svensk børsnoteret selskab med stor fokus på profilering og med en meget stærk varemærkeportefølje. Sammen arbejder vi for at skabe attraktiv og effektiv profilering for de nordiske virksomheder.

  Vores samarbejde på tværs skaber ressourcer og en fælles vidensbank, som bliver en klar kundefordel. Ved at opbygge vores eget internationale varemærke og koncept, får vi en unik viden og mange erfaringer, som vi kan overføre til dig.

  Du skal føle dig tryg, når du handler med os. Uanset om det handler om levering, kvalitet eller selve produktet. Vi ønsker at yde dig den bedst mulige service – både gennem en professionel håndtering samt en bred vifte af serviceydelser vi kan tilbyde dig. Vi har opsummeret disse i vores Full Service Concept.

  Vi skaber profilering, som gør, at du føler dig tryg – også i din professionelle rolle. Vi har et navn for dette – vi kalder det varemærkekalibrering. Når varemærket og de ansatte der bærer det, går op i en højere enhed, er det lykkedes for både dig og os.

  Adresse

  Adresse:

  Lyskær 13A. 2730 Herlev

  Telefon:

  -

  Email:

  -

  Åbningstider

  Mandag

  -

  Tirsdag

  -

  Onsdag

  -

  Torsdag

  -

  Fredag

  -

  Lørdag

  -

  Søndag

  -