Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Naturplank

Naturplank

En verden af træ

Naturplank er et møbelværksted i Ribe med fokus på fremstilling og design af plankeborde og træmøbler. Her kan du få fremstillet lige netop det bord eller træmøbel, som din familie drømmer om. Det er næsten kun fantasien der sætter begrænsningerne.

Hos Naturplank har de tålmodighed og ikke mindst fagkundskab til træ og den beskaffenhed. De er specialiseret i at fremstille kvalitetsprodukter af træ. Alle møbler produceres i robuste naturmateriale, hvor kun det bedste er godt nok. Der anvendes kun råvarer af den højeste kvalitet, og i udvælgelsen af materialer forholder de sig derfor kritisk og er kræsne. Et plankebord behøves ikke at koste en formue, og derfor har Naturplank udarbejdet et sortiment af plankeborde og sofaborde, der imødekommer forskellige typer af kunders ønsker, behov og økonomi.

Når dit plankebord bliver til virkelig, er du hos Naturplank en aktiv del af hele skabelsesprocessen fra start til slut. Du har derfor mulighed for at få indflydelse på alt fra træsort til olien, som giver det endelig finish. I hele processen er de klar til at vejlede dig, så dit nye plankebord bliver det helt rette for dig.

Adresse

Adresse:

Ørstedsvej 8

Telefon:
Web:

Åbningstider

Mandag

8:00-16.00

Tirsdag

8:00-16.00

Onsdag

8:00-16.00

Torsdag

8:00-15.00

Fredag

8:00-15.00

Lørdag

10:00-13:30

Søndag

Åben efter aftale