Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Næsby Malerforretning
titleName

Næsby Malerforretning

Næsby Malerfirma Odense NV

Vi måler vores succes i tilfredse malerkunder

Malerfirma i Odense NV, Næsby Malerfirma A/S, blev grundlagt i 1991 af malermester Jesper Nielsen. Siden da har virksomheden oplevet en positiv udvikling med sund vækst, fordi vi lige fra starten har satset på gennemført kvalitetsarbejde såsom malingspartling mm. ned i mindste detalje. Som din lokale maler i Odense, og på resten af Fyn, får du din maleropgave udført af fagfolk, som ikke kun brænder for faget, men også har de nyeste kompetencer.

I 2010 gennemførte virksomheden et generationsskifte, og virksomheden ejes og ledes i dag af Jesper Sagen og Peder Karstensen.

Næsby Malerfirma i Odense NV, står for kvalitet

Vi ved, at gode medarbejdere, og en dygtig malermester, giver arbejdsglæde, og dermed øger kvaliteten i opgaverne. Derfor sørger vi ved Næsby Malerfirma for at uddanne vores malere, så de følger med i udviklingen. Vi går også ind for gode og miljørigtige produkter, når vi udfører opgaver, både for at give kunden et bedre og sundere resultat, samt for at sikre vores medarbejdere mod giftige dampe og allergier. Vi er således også medlem af Danske Malermestre.

Kvalitet er vores varemærke, sammen med at vi stræber efter et samarbejde med kunderne, hvor de ved de bliver hørt. Det typiske leverandør/kunde samarbejde, hvor ændringer eller fordyrende tiltag ofte først fremgår på regningen, ønsker vi IKKE. Det er dit projekt om det er maling af facadespartling og maling indenfor, så er dine ønsker naturligvis vores primære mål. Vi foretrækker dialog i stedet for misforståelser hos Næsby Malerfirma Odense NV.

Glade og tilfredse kunder samler vi på, da I er vores pejlemærke for, hvor succesfuldt vi har løst opgaverne.

Adresse

Adresse:

Sandvadvej 4, Korup 5210 Odense NV

Telefon:

-

Email:

-