Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Nærvarme
titleName

Nærvarme

Der er flere og flere der dropper deres dyre og miljøskadende opvarmningskilder som olie og pillefyr. En af de ting, som der er mange der skifter over til, er varmepumper. Det er langt billigere end fossile brændstoffer, og så er det langt mere miljøvenligt. En af de muligheder der er dukket op, er at man kan få varmepumper på abonnement. På den måde slipper man for en dyr etablering og man slipper for at bekymre sig over vedligeholdelse.

Nærvarme Danmark er blandt de førende virksomheder på området. Her kan man for 7500 i etablering komme i gang med et abonnement, et beløb der evel og mærke er fradragsberettiget. Skifter du fra eksempelvis et oliefyr, vil du i de fleste tilfælde opleve, at du sænker dit forbrug voldsomt og samtidig bliver din CO2 udledning nedsat til omkring 30-35% af dit nuværende.

Det er også derfor at regeringen i deres nye klimaaftale vil give støtte til disse ordninger, for at få flere til at skifte deres gamle og forurenende varmekilder ud med nye og mere besparende. Du kan læse mere om mulighederne for et abonnement her. 

Adresse

Adresse:

Fåborgvej 44 5700 Svendborg

Telefon: