Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
N.P. Trucks
titleName

N.P. Trucks

NP Trucks er totalleverandør inden for interne transport midler som palleløftere, lifte, stablere, nye og brugt trucks. NP Trucks er en familieejet virksomhed, som har over 40 års erfaring med salg, service og udlejning af interne transport midler for andre virksomheder. Vores kunder er oftest virksomheder som har egen lager styring, hvor vores produkter kan hjælpe medarbejderne på eksempelvis lager, med at gøre hverdagens arbejde nemmere og mere effektiv.

Vi er en lille virksomhed, som kan yde utrolig fleksibel service til vores kunder. Vi er dog ligeledes store nok til at kunne levere interne transportmidler til alle formål. Vores udvalg af interne transportmidler består primær af palleløftere, stablere, lifte, trucks og tilbehør til disse.

Vi har et stort udvalg af interne transportmidler, hvor kvaliteten er i top på alle vores produkter. Vores sortiment af palleløftere er stort og har meget varierende priser. Du kan købe palleløftere alt fra 1.500 kr. til 35.000 kr. som har mange forskellige funktioner og anvendelse muligheder, så det vil undre os hvis du ikke kan finde en palleløfter som passer til dine behov.

Leder du efter en maskine som kan løfter tungere genstande end hvad vores palleløftere eller lifte kan, så har vi ligeledes et stort udvalg af både nye og brugte trucks som kan løfte helt op til 10.000 kg. Vi kan sige med sikker hed, at hvis du har behov for at løfte tunge paller, så har vi med garanti en maskine som passer til dig.

 

I tilfælde af, at du ikke kan finde hvad du leder efter, så skyldes det at alle vores produkter ikke er online endnu. Kontrakt os på nedenstående oplysninger hvis du har spørgsmål eller ikke kan finde hvad ud søger, så finder vi en løsning til dig.

 

 

 

 

Adresse

Adresse:

VEJLEVEJ 100

Telefon:

Åbningstider

Mandag

07.00-16.30

Tirsdag

07.00-16.30

Onsdag

07.00-16.30

Torsdag

07.00-16.30

Fredag

07.00-15.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket