Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mouret
titleName

Mouret

Kommunikation er vigtigt i dag og rigtig kommunikation er endnu vigtigere. Den rigtige kommunikation er lige hvad Mouret kan tilbyde. De hjælper jeres virksomhed med at komme ud til målgruppen og skabe et brand, som ikke vil blive glemt. Mouret er et bureau som kan hjælpe med kommunikationen både analogt og digitalt.

En bred vifte af muligheder

Mouret kan tilbyde en hjælpende hånd med alt fra film, billedstil og logo til webdesign & udvikling, koncept udvikling og tekstforfatning. Kommunikationen skal være målrettet, på den rigtige måde ellers er kommunikation og design lige gyldigt. Design skal kommunikere for at det kan være effektivt og give resultater. Mouret kalder sig selv for “Storysellers” og mener derfor, at der skal være en identitet eller en historie i jeres kommunikation, som kan skabe et resultat for jeres virksomhed. Hvis ikke kommunikationen er korrekt, kan man risikere at spilde en masse tid og ressourcer.

International tilgang

Bureauet startede i 2005 og er bosiddende i Odense og København. De har en international tilgang til deres arbejde og deres løsninger. Dette fokus har givet dem en portefølje af flere kendte danske brands. Mouret har bl.a. løst opgaver for Pandora, Syddansk Universitet og Sundhedsstyrelsen.

Den rette strategi

Har virksomheden brug for en kommunikationsstrategi, er det en god ide at alliere sig med dette bureau. De har den viden og erfaring der skal til, for at få den succes, som jeres virksomhed har fortjent. Deres unikke løsninger skaber en identitet omkring jeres virksomhed, som målgruppen vil kunne identificere sig med. At have en målgruppe som forstår ens virksomhed, kan være altafgørende for ens egen overlevelse og eksistens, som virksomhed.

Adresse

Adresse:

Ryttergade 12B, 1 DK-5000 Odense C

Telefon: