Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Monokrom

Monokrom

Vi designer stærke brandsbaseret på kreativitet og viden. Vi fokuserer på den gode idé og skaber synlighed.

Virksomheden Monokrom har eksisteret siden forrige århundrede. Den blev grundlagt i 1999 af Grafisk Designer mDD Lars Degnbol, der lige siden har drevet virksomheden.

Monokrom er en full service grafisk leverandør. Samarbejder du med os, får du fuld adgang til alle vores inhouse grafiske ydelser, der omfatter design og layout af alle typer tryksager, logo- og identitetsdesign, webdesign, opsætning af wordpress hjemmesider og fotografering.

Gennem årene har vi opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi også illustration, word- og powerpointskabeloner, tryk og meget andet. Om kompetencerne er interne eller eksterne bemærker du som kunde ikke. Der er kun én aftalepartner og én projektleder: Monokrom.

monokrom, (af mono- og gr. chroma ‘farve’), inden for billedkunsten anvendes betegnelsen om maleri i en enkelt farve eller i forskellige toner af denne

Vi vil også i fremtiden have mere end én farve i vores palet. Men idéen bag vores design er monokrom; enkel, præcis og stærk. Idéen til logoet kommer fra vores venner hos Studio Tobias Røder . Udfordringen var, at lave det ultimative monokrome symbol; tegnet med samme farve som papiret. Resultatet: skyggen af et ‘M’.

 

Adresse

Adresse:

vesterbrogade 176, 1800 frederiksberg

Telefon:

Åbningstider

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

09.00 - 18.00

Onsdag

09.00 - 18.00

Torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

09.00 - 18.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket