Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MonkayTrim – Kvalitetsorienteret motoroptimering
titleName

MonkayTrim – Kvalitetsorienteret motoroptimering

Kvalitetsorienteret motoroptimering

Har din bil brug for et løft? Eller har du behov for at spare penge på brændstof? Så er MonkayTrim det rette valg for!

Hos MonkayTrim har vi mange års erfaring med chiptuning, hvor vi har erfaring med alle typer biler uanset mærke og model. Vi er specialister i kvalitetsorienteret motoroptimering, hvor vores største fokus er, at give dig en professionel og holdbar løsning inden for chiptuning. Vi har særligt fokus på at give dig en løsning, som både kan give din bil flere hestekræfter og lavere brændstofforbrug.

Effektiv chiptuning

I de nyere biler er der indbygget mere avancerede elektroniske komponenter og software i bilernes computer. Det giver bedre muligheder for at udføre en motoroptimering i bilernes elektroniske softwareenhed. Hos MonkayTrim bruger vi moderne computerudstyr, som vi tilslutter bilens instrumentbræt og foretager motoroptimering af bilen.

Uanset om du ønsker at få chiptunet en Audi, Mercedes, BMW eller noget helt fjerde? Så kan du trygt indlevere din bil hos os, vi har flere års erfaring indenfor området samt de rette redskaber til at kunne håndtere enhver model, du måtte have.

Chiptuning har mange fordele, som kan forbedre bilens ydeevne på forskellige måde. Når din bil chiptunes, bliver der ændret i bilens softwaresystem, så bilens bliver programmeret til at styres anderledes.

Vi sørger for bilens motor effekt opnår sin optimale ydeevne og et forbedret brændstofforbrug, så du kan køre i et sikkert miljø.

Adresse

Adresse:

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg

Telefon:
Web:

-