Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mønhuset A/S – Sommerhuse i unikt design
titleName

Mønhuset A/S – Sommerhuse i unikt design

Arkitekttegnede sommerhuse

Mønhuset designer unikke og funktionelle sommerhuse og feriehuse udfra et modul koncept. Vi ønsker at skabe et hus, som følelsesmæssigt binder mennesket og naturen sammen på et sanselig måde. Det handler om at stresse af når du er i dit sommerhus, netop derfor går vi hos Mønhuset meget op i de individuelle ønsker til vores huse. Alle hus er arkitekttegnede og unikke i stilen og design. Vi bygger kun i de absolutte bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Lyder det spænende kan du se meget mere på vores hjemmeside: Huse 

Funktionelle huse, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til fulde

Når du bygger et arkitekttegnede sommerhus kan du vælge mellem tre forskellige modeller: Gårdhuse, længehuse eller et vinkelhus. Det handler om hvad der passer ind i omgivelserne og dit behov. Længehuset et hus vi har bygget absolute flest af. Et gårdhus er vores største model og bygget om som et H – med sove og opholds længer. Vores sidste model vinkelhuset er en udvikling fra det traditionelle længehus. Her kan du bygge større værelser og opholdesarealer.

På vores hjemmeside kan du se projekter og cases. Vi håber du har lyst til at lærer os bedre at kende. Du kan også bestille vores digitale katalog eller få sendt et med posten, så du kan fordybe dig i vores koncept.

 

De beste hilsner
Mønhuset

Adresse

Adresse:

Kostervej 2B, 4780 Stege

Telefon: