Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mobilselskabet.dk

Mobilselskabet.dk

Mobilselskabet Aps er en dansk virksomhed, der dækker over en række hjemmesider der alle handler om mobiltelefoni på forskellige planer. Det er nogle af landets absolut førende og mest erfarne teleanalytikere, der står bag Mobilselskabet  de har flere årtiers erfaring med at sammenligne priser på mobiltelefoner og ikke mindst abonnementer.

Der er rigtig mange danske forbrugere der både betaler for meget for deres smartphones, når de køber dem, men der er mindst lige så mange der betaler for meget for deres abonnementer. Det er ikke fordi de nødvendigvis bliver snydt, men i langt højere grad et udtryk for, at de betaler for langt mere end de har behov for.

På nogle af mobilselskabets sider kan du sammenligne priser på alt fra gadgets og mobiltelefoner uden abonnement og til hvilke abonnementer, der er de billigste, og som passer bedst til dig, alt efter om du vil have meget data, meget taletid eller det er noget helt tredje, der spiller en rolle.

Inden du investere i en ny smartphone og dertilhørende abonnement er det derfor en rigtig god ide at kigge forbi en af Mobilselskabets sider, hvis du ikke vil ende med at betale mere end du behøver.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: