Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mobildækning
titleName

Mobildækning

Dårlig mobildækning?

Mobil-daekning.dk er sat i verden for at hjælpe dig med, at finde det mobilfirma, der kan tilbyde bedste mulige mobildækning på din adresse.

Det er nemlig ikke så svært, a undersøge hvilket af de 3 mobilnetværk i Danmark, som giver bedste betingelser for dig.

Mobil netværk i Danmark

Der er 3 netværk i Danmark og de består af et netværk fra TDC, som er det bedste i Dk og et fra samarbejdet mellem Telia og Telenor, kaldet TT netværk og ikke mindst 3 mobil, der har deres eget netværk.

Forskellen på de tre netværk er enormt stor.

TDC har godt 3.500 master opsat i Danmark og 3 har lidt over 2.000

TT-network fører sig frem med over 4.000 master, men i praksis er det jo falsk markedsføring, for de tæller hver maste med OGSÅ på de steder hvor både Telia og Telenor har en antenne.
Det betyder de i praksis har nærmere 2.500 master og altså mindre end TDC.”’

Det er da også derfor teknisk universitet de sidste 6 år har fundet, at TDC har det bedste netværk i Danmark, både med hensyn til dækning og kapacitet.

Da Telia og Telenor ikke samarbejdede var det Telia, der havde det bedste netværk og det skyldes, at de investerede voldsomt, da 4G kom på banen fra en del år siden.

Her markedsførte de sig  meget agressivt og vildledende (de fik efterfølgende en bøde for det) hvor de postulerede “Telia vandt 4G licitationen i Danmark – få 4G nu”

De købte korrekt licens til at sende 4G i Danmark, men det gjorde TDC, og 3 samt tt-netværk altså også.

Så de vandt ikke en skid, men det var en smart måde at markedsfører sig på i TV reklamer.

Da de kørte deres lidt vilde stunt med 4G sørgede de også for at få sat en masse 4G master op , så de rent faktisk kunne leverer servicen og det så på et tidspunkt ud som om, det rent faktisk var en super god strategi.

Desværre for Telia og heldigvis for os forbrugere, kom de andre teleselskaber ret hurtigt efter Telia og fik udbygget deres netværk, så Telias forspring forsvandt.

Læs meget mere om den slags på Mobil-daekning.dk – alt om mobildækning.

Adresse

Adresse:

voldbyvej 2 hammel

Telefon:

-

Email:

-