Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MKH Malerservice – Din lokale maler i København og resten af Sjælland
titleName

MKH Malerservice – Din lokale maler i København og resten af Sjælland

MKH Malerservice er din professionelle maler i København og omegn. Vi udfører langt de fleste maleropgaver til både private og erhverv. Med vores flere års ekspertise i området kan du være sikker på at modtage lige det du ønsker.

Uanset om du skal have en komplet maling af hus eller et rum, så kommer vi gerne ud og udføre opgaven. Vi tilbyder både indendørs og udendørs malerarbejde, så du kan få opfrisket hele huset eller din lejlighed. Er væggene på dit kontor forældet, så hjælper vi også med at klargøre dine facader og vægge, så de er så godt som nye igen.

Som din maler hjælper vi også med at rense, spartle og sætte filt op hvis det ønskes eller kræves. Det vil sige at vi laver alt arbejde fra start til slut. Vi sørger for at du får det mest holdbare resultat så der ikke skal genmales inden for kort tid. Med os er du sikret skarpe resultater, til den bedste kvalitet på markedet.

Vi kan udføre:

Vores maler pris afhænger alt af størrelsen af opgaven samt hvor meget arbejde der skal laves. Er væggene i dårlig stand, kræves der selvfølgelig mere arbejde. Men noget vi kan garantere er at du får en overkommelig pris, som du kan være med på.

Kontakt os allerede i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Adresse

Adresse:

Glentehusene 7, 2620 Albertslund

Telefon:

Åbningstider

Mandag

07-17

Tirsdag

07-17

Onsdag

07-17

Torsdag

07-17

Fredag

07-17

Lørdag

-

Søndag

-