Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Miladan
titleName

Miladan

MILADAN er din sparringspartner og leverandør indenfor sikringsområdet. Vi tilbyder i dag et stort udvalg af produkter indenfor plombering og forsegling, herunder vores populære containerplomber, etiketforseglinger og plomber i metal og plast. Ligesom vi har et stort udvalg af produkter indenfor alt omkring tyverimærkning, brændemærkning og gravering.

I vores skilteafdeling tilbyder vi metalskilte, epoxyskilte, aktrylskilte ligesom vi har et stort udvalg af eksklusive og stilfulde messingskilte, der er korrosion- og vejrbestandige.

Vores aktiviteter er primært koncentreret omkring det europæiske marked, i særdeleshed det nordiske- og tyske marked, hvor vi leverer skilte og sikkerhedsløsninger indenfor alle brancher.

Det er vores mål, at vi med innovative og fremsynede løsninger kan bidrage aktivt hos dig som kunde og at vi med en fleksibel og effektiv produktion af såvel standard- og kundetilpassede løsninger, kan være på forkant med vores kunders behov.

Alle vores medarbejdere har et stort kendskab til vores produkter og leverer det højeste niveau af service og kvalitet til ethvert job.

Adresse

Adresse:

Ulvehavevej 42-46 Vejle

Telefon:
Web:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:00

Tirsdag

08:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

-

Søndag

-