Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Midtjysk Fysioterapi Herning
titleName

Midtjysk Fysioterapi Herning

Mangler du en fysioterapeut i Herning?

Hos Midtjysk Fysioterapi har vi i over 20 år behandlet og vejledt i et bredt spektrum af fysioterapeutiske metoder.

Alle medarbejdere på klinikken er veluddannede indenfor deres respektive felt af fysioterapi. Fysioterapeuterne er desuden specialuddannede i en række behandlingsmetoder, fx; Manuel terapi – Medicinsk træningsterapi – McKenzie konceptet – Pilates træning.

 

Klinikken i Herning

Klinikken, som ligger centralt i Herning på Vestergade og kan tilbyde det nyeste udstyr i behagelige lyse lokaler. Vi har naturligvis lukkede behandlingsrum, så der er ro om din behandling. I vores store træningssal kan du alt efter dit behandlingsforløb og præferencer både træne individuelt eller på små træningshold.

 

Hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken.

Det er ikke alle patienter, der har muligheden for at komme til Midtjysk Fysioterapis klinik. Disse patienter kan efter ordinering fra lægen, få deres behandling i eget hjem eller institution.

 

Fysioterapi forløb

Der bliver altid taget udgangspunkt i din person og dit specifikke problem når vi undersøger dig. Når vi har afdækket problemet, laver vi et behandlingsforslag i samarbejde med dig. Ved Midtjysk Fysioterapi tillægger vi stor vægt til samarbejdet med dig, din egen læge samt eventuelle øvrige behandlere du har været i kontakt med.

 

Hold

Hos Midtjysk fysioterapi, kører vi en hel række af forskellige fysioterapihold, som er med til at bedre alt fra rygsøjlegigt og morbus bechterew til osteoporose og ledmobilisering. Her er links til nogle af de hold som du kan komme på hos midtfys i Herning:

https://midtfys.dk/osteoporosehold/

https://midtfys.dk/holdtraening/morbus-bechterewhold/

https://midtfys.dk/osteoporosehold/

https://midtfys.dk/holdtraening/varmtvandsgymnastik/

https://midtfys.dk/holdtraening/glad-artroseskole/

https://midtfys.dk/glad-ryg/

https://midtfys.dk/scoliosehold/

Der er flere hold at vælge i mellem. På hjemmesiden kan du finde kontaktoplysninger på de forskellige medarbejdere og samtidigt se deres individuelle kompetencer.

Adresse

Adresse:

Vestergade 27, 7400 Herning

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

08:00 – 17:00

Tirsdag

08:00 – 17:00

Onsdag

08:00 – 17:00

Torsdag

08:00 – 17:00

Fredag

08:00 – 15:00

Lørdag

-

Søndag

-