Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MHE Entreprise – Blikkenslager og Entreprise Firma
titleName

MHE Entreprise – Blikkenslager og Entreprise Firma

Er du på udkig efter en erfaren blikkenslager til at varetage din byggeopgave? Hos MHE Entreprise kan vi hjælpe med opgaver alt fra:

Vi har i gennem tiden udført en lang række af byggeopgaver, for kunder over hele Sjælland. Som din fremtidige samarbejdspartner, kan du forvente at modtage håndværksresultater til den bedste kvalitet på markedet. Vi følger på markedets tendenser og teknikker, hvor du derfor er sikret resultater der lever op til nutidens standarder. Som kunde er du i centrum, hvor dine ønsker og behov bliver hørt. Vi sørger for at opgaven bliver udført effektivt og professionelt, med en moderne touch.

Som din blikkenslager, tilpasser vi vores priser efter opgavens størrelse og omfang. Det betyder at du får et skræddersyet tilbud, til din helt egen pris. Når vi udformer et tilbud er du garanteret resultater til den aftalte tid og pris – uden at skulle komme ud for uventet omkostninger.

Ønsker du hjælp til blikkenslager arbejde, eller en af de andre overstående opgaver, så er du velkommen til at kontakte os.

Adresse

Adresse:

Hyldegårdsvej 38 C. 2920 Charlottenlund

Telefon:
Email:

-

Åbningstider

Mandag

07:30-16:00

Tirsdag

07:30-16:00

Onsdag

07:30-16:00

Torsdag

07:30-16:00

Fredag

07:30-16:00

Lørdag

-

Søndag

-