Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Medpro – privat sundhedsklinik stiftet af Hans Wittrup
titleName

Medpro – privat sundhedsklinik stiftet af Hans Wittrup

Bag Medpro, der er en af Sveriges førende udbydere af privat sundhedspleje, står entreprenøren og iværksætteren Hans Wittrup. Medpro stammer tilbage fra 1998, hvor Hans Wittrup grundlagde virksomheden med fokus på rekruttering af læger og lægefagligt personale til fast stillinger rundt om i de Skandinaviske lande og i England.

Medpros rekrutterings- og vikartjeneste bevares frem til 2011, hvorefter det sælges fra til virksomheden Transmedica.

I dag er kerneydelsen i Medpro privat sundhedspleje, og siden etableringen af den første lægeklinik i 2007 i den svenske by Trollhättan har Hans Wittrup udvidet virksomheden til at omfatte yderligere fem klinikker i forskellige svenske byer. Herudover har Medpro også en række rehabiliterings- og fysioterapiklinikker samt en dermatologisk og kardiologisk specialistklinik.

Samlet set omsætter Medpro og Hans Wittrup for 300 millioner svenske kroner årligt, og de beskæftiger 250 medarbejder, der tilsammen betjener i omegnen af 50.000 patienter hvert år.

I Medpro arbejder de ud fra tre kerneværdiger:

  • De skal betjene deres patienter med glæde og give den bedst mulige service
  • De skal have modet til at udfordre sig selv og gå veje, andre ikke tør
  • De skal være ærlige og have fuld transparens i deres arbejde.

Hans Wittrup

Hans Wittrup er uddannet med en lægevidenskabelig embedseksamen i 1992. I løbet af sin lægefaglig karriere har han blandt andet haft stillinger på Klinisk Biokemisk Afdeling på Herlev Universitetshospital og Anæstesiafdelingen på Rigshospitalet.

I 1998 færdiggør Hans Wittrup sin ph.d på baggrund af afhandlingen: ‘Variation in the lipoprotein lipase gene: influence on lipids and on risk of ischemic heart disease‘.

I perioden fra 1995 til 2000 holder Hans Wittrup en række præsentationer ved internationale kongresser, ligesom han underviser medicinstuderende og yngre læger.

Siden 2003 har Hans Wittrup beskæftiget sig med Medpro Clinic Group, hvor han i dag er koncernchef og bestyrelsesformand.

Er du interesseret i at læse mere om Hans Wittrup, kan du finde ham på følgende sociale medier:
Twitter
Pinterest
Advertise.dk
Contently
Behance
Linktr.ee
Triberr 

Adresse

Adresse:

Torpavägen 23

Telefon:
Email:

-