Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Berthu & Co

Berthu & Co

Berthu & Company er et digitalt mediebureau der specialiserer sig i at udvikle reklamekampagner baseret på indsigter, data og forbrugeradfærd. Kampagnerne er på tværs af forskellige kanaler bl.a. søgeordsmaskiner som Google Ads samt på sociale medier herunder Instagram, Facebook, LinkedIn og Youtube annoncering. Vi har med andre ord eksperter inden for alle felter – det gælder uanset om du søger en SEO konsulent eller en Facebook ekspert. Berthu & Co arbejder med forbrugernes digitale adfærd og hjælper vores kunder med at skabe bedre kommunikation, købsoplevelser og øge salget.

Vores kompetencer spænder bredt og er altid udvalgt til den enkeltes kundes behov, som udvikles i en tæt dialog og grundig analyse af virksomheden. Denne analyse inkluderer en dataindsamling af målgruppen og en yderligere kvantificering af denne. Derudover anvendes en forståelse for hvilke digitale kanaler der skal anvendes i kommunikationen på baggrund af en vurdering af både virksomheden, målgruppen og konkurrenterne i det pågældende marked. Derefter vurderes endeligt muligheden for at udvikle en strategisk fordel v.h.a. disse indsigter. Samtidig vurderes det online markedspotentiale på baggrund af flere elementer. Herunder en vurdering af den nuværende online købsoplevelse, samt den generelle brugeroplevelse på kundens nuværende kanaler, søgeadfærd og konkurrenceniveau organisk og betalt. Herefter rådgives der samlet om et udvalg af mediekanaler på baggrund af virksomheden, målgruppen og konkurrenternes tilstedeværelse, CPM-priser og ønsket effekt. Disse tilrettelægges på baggrund af overordnet strategisk mål hos kunden, samt det ønskede marketingbudget.

Herefter udvikler vi content til de udvalgte kanaler der stemmer overens med kundens forventninger og brand, samt imødekommer forbrugernes interesser. Derefter bliver der tilrettelagt en strategi for allokering af budgetter på kampagner på baggrund af måludvælgelse, målgruppe, budskab og annoncetype. Herefter sætter vi især en ære i at måle, overvåge og optimere kampagnerne. På den måde kan kunden sørge for ikke at spilde annoncekroner. Løbende justeres og rapporteres data i form af indsigter der muliggør ændringer og forbedringer af de online kampagner i realtid. Dette medfører en maksimering af budgettet hos kunden og øger både brandkendskabet, salget og interaktionerne samt engagementet fra kunderne.

Vi er specialister i at optimere SEO-værdien hos kunden og sørge for at få de rigtige placeringer på de rigtige søgninger, uden at kunden behøver at betale sig til pladser og kliks. Ved at effektivisere hjemmesider og SEO-optimere, kan kunden få de rette forudsætninger for at rangere højt på Google og skabe både besøg, eksponeringer, leads og kunder. Dertil forstår vi vigtigheden af at tracke besøgende på kundens hjemmeside med henblik på at optimere indhold og brugeroplevelser der sikrer en bedre salgstragt hos virksomheden. Med forståelse for dataindsamling og teknologi, samt trends og forbrugeradfærd, kan vi hjælpe kunden fra strategi til eksekvering og bevise vigtigheden at den rigtige online strategi.

Adresse

Adresse:

Gothersgade 11

Telefon:

-