Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mecindo
titleName

Mecindo

Mecindo er et online apotek, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af håndkøbsmedicin, og alt det du ellers kan finde på et apotek. Da Mecindo ikke er hæmmet af begrænset fysisk plads, finder du et udvalg der er langt større end noget du vil kunne finde på et apotek. Der er langt flere muligheder inden for de forskellige produkter, og der er derfor altid flere alternativer, når du skal vælge.

Mecindo bliver drevet fra England under engelsk licens, men dette er en europæiske standard, og du kan derfor være helt sikker på, at alt er som det skal være, også selvom priserne i mange er langt under det niveau, du kender fra de danske apoteker.

Uanset om du har brug for at finde behandling mod neglesvamp, du skal bruge babymad, eller har brug for hjælp til rygestop, så kan du finde det du skal bruge her. Bestiller du for mere end 499 kroner er fragten gratis, og ellers betaler du kun en fast lav pris på 29 kroner, for at få leveret dine varer uden omdeling og 10 kroner mere, hvis du vil have det leveret til døren.

Adresse

Adresse:

Waterhouse Business Centre>2 Cromar Way CM1 2QE, Chelmsford, United Kingdom

Telefon: