Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Meabco: Banebrydende kræftforskning i Danmark
titleName

Meabco: Banebrydende kræftforskning i Danmark

Meabco forsker i en ny banebrydende kræftterapi samt behandling mod stråleinducerede- og/eller kemiske skader.

Det danske firma Meabco blev stiftet i 2001 og er et privatejet aktieselskab. De har i denne tid arbejdet mod deres endelige mål: At skabe en innovativ kræftterapi med minimale bivirkninger for kræftpatienter.

Meabcos kræftterapi er blevet testet på over 300 kræftpatienter i syv lande og bliver snart introduceret på onkologimarkedet verden over. Resultaterne har indtil videre været enestående – deres produkt BP-C1 kan forbedre livskvaliteten- og længden hos kræftpatienter i statistisk sårbare grupper – samtidigt har produktet minimale bivirkninger.

Patent på kræftforskningen indtil 2033

Meabco har patent på alle dele af deres forskning og deres produkter. Dette indebærer produktportofolio, produkter, sammensætninger, produktionen, administration og brug af produkterne.

Patentbeskyttelsen gælder indtil videre indtil 2033, og den dækker geografisk set de mest signifikative markeder inden for lægemidler og kræftterapier i verden.

Når Meabco udvikler deres produkter, følger de en reguleret innovativ proces. Denne proces opfylder cGMPs krav og regulationer, som omhandler udvikling farmaceutiske lægemidler. Meabco får produceret i Belgien og Schweiz, men deres udvikling befinder sig i København, Danmark.

Socioøkonomiske besparelser

Meabcos kræftterapi kan behandle kræftpatienter på to måder: monoterapi eller i forbindelse/samarbejde med andre kræftterapier. Samtidigt kan produktet BP-C1 give øget adgang til kræftbehandling og resultere i store socioøkonomiske besparelser.

Ikke nok med de socioøkonomiske besparelser i en dyr industri – det mest banebrydende er deres minimale bivirkninger. Meabcos kræftterapi har kun ubetydelige bivirkninger ved behandlinger af kræftpatienter, hvilket kan være med til at forbedre livskvaliteten hos rigtig mange mennesker.

Læs mere om Meabco

Meabco bruger sociale medier til at kommunikere med egne medarbejdere, hvor de skriver om nyheder fra Meabcos egen branche. Du kan også følge lidt med i branchenyhederne omkring kræftforskning her:

Facebook

LinkedIn

Twitter

Crunchbase

AOK

Aminobizz

Kommunikationsforum

Blog

Omtale på Lauritzen Fondens hjemmeside

Adresse

Adresse:

Richard Mortensens Vej 61

Telefon: