Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mangler du god lyd?
titleName

Mangler du god lyd?

I Nordjylland ligger virksomheden BeKent. Den har eksisteret i mere end 25 år. De leverer lydløsninger og installationer til private samt erhvervsdrivende. Det er fagligt kompetente lydteknikere og eksperter, som rådgiver den bedst mulige løsning, som kunden har brug for. Vi forhandler et stort sortiment af anerkendte mærker i branchen. Vi har nøje valgt de mærker, vi kan stå inde for.

Udvalget af højtalere er meget bredt, da vi ønsker at afdække enhver kundes behov. Så uanset om det er indbygnings-, trådløse-, eller stuehøjtaler, så kan vi matche behovet og der findes mange andre løsninger. Se udvalget her. Hvis du ønsker at sætte dit eget præg, så kan der gennem et samarbejde med vores eksperter bygges netop den højtaler som du drømmer om. Du får med andre ord lov at designe din kommende højtaler.

Lyd er meget mere end højtalere. Vores sortiment er meget bredt. Forstærkere, mikrofoner, stik og kabler, elektronik og andet lydudstyr. Mange års erfaring og ekspertise, gør at kundens behov hurtig bliver spottet. Prisgaranti og hurtig levering til billige priser.

 

 

 

Adresse

Adresse:

Græsvangen 6 9300 Sæby

Telefon:
Web: