Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Maler-maling
titleName

Maler-maling

Maler-Maling er en dansk webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af kvalitetsmaling til de bedste priser. Shoppen tilbyder levering til døren fragtfrit, hvis du bestiller for minimum 1000 kroner, og der er altid hurtig levering, så du ikke skal vente lang tid på at modtage din maling. Maler-Maling er naturligvis e-mærket, hvilket er din garanti, for at der er tale om en butik, som du roligt kan stole på.

At købe maling til lave priser er en god ide, men kun så længe det er kvalitetsmaling. Vælger du blot en maling fordi den er billig, kan du næsten være helt sikker på, at du kommer til at fortryde det. En billig maling er desværre sjældent lidt så god som en dyrere, hvilket betyder du kan komme til at male flere gange det samme sted end det var nødvendigt, hvis du havde valgt en god og dækkende maling.

At vælge en billig  og dårlig maling kan derfor i mange tilfælde, betyde at du skal bruge mere maling, og at den holder i kortere tid. Du skal derfor altid gå efter en kvalitetsmaling, hvis du vil have det bedste resultat. Men derfor kan du godt få efter de laveste priser, og her er Maler-maling altid et besøg værd.

Adresse

Adresse:

Syrenvej 37 | 7400 Herning

Telefon:
Web:

-

Åbningstider

Mandag

9:00 - 17:00

Tirsdag

9:00 - 17:00

Onsdag

9:00 - 17:00

Torsdag

9:00 - 17:00

Fredag

9:00 - 17:00

Lørdag

-

Søndag

-