Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Majbank

Majbank

Med Maj Bank får du adgang til en verden af investeringsmuligheder, aldersopsparing og pensionsplanlægning, der er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder attraktive renter, personlig rådgivning og enkle digitale løsninger, så du kan opnå dine økonomiske mål på din måde.

Attraktiv Indlånsrente på 3%

Maj Bank tilbyder en konkurrencedygtig indlånsrente på 3%, der gælder fra første krone. Det er nemt og gratis at oprette en digital konto hos os, og der er ingen binding, så du kan altid trække dine penge ud, når det passer dig.

Personlig Rådgivning og Investeringsmuligheder

Uanset om du foretrækker personlig rådgivning eller at styre dine investeringer selv, har Maj Bank løsningen. Med din egen personlige investeringsrådgiver får du skræddersyede porteføljeforslag, adgang til vores videnscenter og invitationer til eksklusive events, når din formue er større end 1,5 mio. kr. Alternativt kan du vælge vores online “Gør-det-selv” løsning, hvor du stadig får en kontant rente på 3% p.a. og adgang til hurtig digital investeringsrådgivning, hvis din formue er på minimum 100.000 kr.

Bæredygtige Investeringer og Vidensdeling

Maj Bank prioriterer bæredygtighed og langsigtet værdiskabelse. Vi tilbyder et udvalg af bæredygtige produkter, der bidrager til miljømæssige og sociale mål. Desuden fokuserer vi på vidensbaseret investering og deler vores ekspertise med dig i Maj World, hvor du kan få et overblik over dine investeringer og følge med i markedsudviklingen.

Enkelthed og Tilgængelighed

Som investeringsbank for private fokuserer Maj Bank på enkelhed og tilgængelighed. Vi tilbyder konto og depot til alle former for opsparing og investering og har et klart fokus på at hjælpe dig med at opnå dine økonomiske mål.

Kontakt os i dag

Ønsker du at komme i gang med at investere, spare op eller planlægge din pension? Kontakt Maj Bank i dag for at få mere information eller book et møde med en af vores erfarne rådgivere. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en solid økonomisk fremtid.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web: