Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Mads Boye

Mads Boye

MASKINBELÆGNING TIL HARMONISKE OVERFLADER

Står I overfor at skulle brolægge et større område? Så kontakt Mads Boye, vi har mange års erfaring med maskinbelægning, som sikrer en effektiv arbejdstid og et professionelt resultat. Vores maskinbelægning sikrer dig endvidere et Holdbart resultat eftersom det specielle design på stenene låser belægning fast i alle retninger, og fordeler trykket over en større overflade. En Ideel metode til brolægning af større områder.

SF-COLOC STEN TIL MASKINBELÆGNING

I samråd med vores kunder benytter vi i mange tilfælde SF-Coloc som stenbelægning til maskinbelægning. SF-coloc stenens styrke og låseevne, gør at trykpåvirkningen på overfladen fordeles over et større areal og medføre en stenbelægning som er stærk, stabil og langtidsholdbar. Derudover får du med en Coloc belægning en glat overflade, som er en fordel til kørsel med indkøbsvogne, trucks og lignende.

SF-coloc stenen er specielt udviklet til maskinbelægning. Vi udfører især coloc belægninger på pladser og veje beregnet til tung trafik. Især kan nævnes havneanlæg, containerterminaler samt store industriområder hvor der dagligt er meget trafik med tunge lastbiler.

STOR ERFARING MED MASKINBELÆGNING

Med et godt samarbejde og forståelse af arbejdsprocessen er maskinbelægning ideel til at brolægge harmoniske overflader som opfylder de tekniske specifikationer. Maskinbelægning udføres altid på et solidt underlag opbygget af stabilgrus som følger ingeniørens anvisninger mht. brønde og højdekoter.​

Adresse

Adresse:

Marienlystvej 14, 8200 Aarhus N

Telefon:
Email:

-