Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
MacNab Outdoor – jagt og fiskeri
titleName

MacNab Outdoor – jagt og fiskeri

Find alt til outdoor – jagt og fiskeri hos MacNab

Macnab fører et bredt udvalg af udstyr og beklædning til outdoor – jagt og fiskeri – både online og  i forretningen i Sønderborg. Her finder du jagtvåben – rifler, haglgeværer, kombivåben og ammunition. Desuden har vi egen skydebane til indskydning af dit jagtvåben. Vi har naturligvis også lyddæmpere, kikkertsigter, natkikkerter, riffelremme, jagttasker, plejemidler til dit jagtvåben, lokkefugle, og lokkekald. Til lystfiskere finder du fiskestænger, fiskehjul, fiskeliner, endegrej i stort udvalg, foruden waders og vadestøvler. I vores store outdoor afdeling kan du erhverve dig beklædning til jagt og fiskeri, samt til vandring og andre outdoor aktiviteter. Desuden kan du købe soveposer, termoflasker, frysetørret mad, knive, foldeknive, økser, lygter, multitools, kogegrej og tændstål. Du kan selvfølgelig også få dig et par gode gummistøvler, jagtstøvler eller vandrestøvler. Vores støvler er i meget god kvalitet – og de fleste kan omsåles – netop fordi de er i en kvalitet der holder i mange år.

Bjarne og Thomas har mange års erfaring som aktive jægere og fiskere og har begge været i branchen i mere end 30 år. Derfor får du altid den bedste vejledning hos Macnab.

Er du nybegynder ud i outdoor livet, eller som lystfisker eller jæger, kan Bjarne og Thomas vejlede dig, så du får en god oplevelse på din første tur. Er du mere erfaren er Thomas og Bjarne ikke blege for at udveksle løgnehistorier og dele erfaringer.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Adresse

Adresse:

Nørrekobbel 7A

Telefon: