header image
Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Maaho
titleName

Maaho

Hos Maaho har vi en stor passion for at skabe, være kreative og sy. Vi elsker tekstiler i ekstraordinær kvalitet, som er personlige og skræddersyet til lige netop formålet. Derfor finder du ingen færdiglavede løsninger hos os. Alt bliver lavet personligt lidt til dig. Vi går højt op i kvalitet, og ønsker, at alle skal have råd til lidt luksus i deres hjem.

Hvad end du har brug for af boligtekstiler, så vil vi være klar til at komme med vores bud, på en løsning til hvordan det kan klares. Vi lægger vægt på det danske design, derfor samarbejder vi med forskellige designere, for hele tiden at sikre os at vi har de bedste produkter at tilbyde til vores kunder.

Står du og har brug for nogle nye servietter, til når du inviterer gæster over, har vi et bredt udvalg, som kunne passe ind i alle danske hjem, og til alle de arrangementer du nu vil skulle holde. Vi har servietter i flere forskellige størrelser, og tilbyder dem også i både forskellige mønstre, eller du kan vælge den klassiske ensfarvet i et væld af farver.

Selvom at syning og tekstiler er vores helt store drøm, så gør vi det ikke uden tanke om planeten. Vi strækker os meget langt for at sikre os, at vores produkter påvirker planeten så lidt som muligt, ved at anvende økologiske og miljørigtige midler når vores produkter skal produceres. Det giver os god samvittighed, at de produkter vi sender ud, ikke har haft alvorlig stor påvirkning på planeten, og det samme kan det give dig, hver eneste gang du finder vores tekstiler frem til at pynte på dit bord. Kvaliteten i vores produkter er i top, og dette medfører selvfølgelig også, at du ikke behøves købe nye hele tiden. På den måde er vi også med til at sikre, at der er en sund planet til de kommende generationer.

Adresse

Adresse:

Stationspladsen 2A

Telefon:
Email:

-