Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Luksushund.dk
titleName

Luksushund.dk

Er din hund også dit et og alt, og vil du gerne forkæle den som var det dit eget barn, så har luksushund, alt hvad der skal til.
Få stilrene og elegante halsbånd med f.eks. butterfly, eller en blomst, det er vigtigt at hunden matcher din stil.
Du kan også få komfortable designer senge til din hund som matcher din stil du allerede har i hjemmet.
Skal du ud med hunden, findes der også lækre designer hundetasker, som din hund kan putte sig og være tryg i, på farten.
Skal din hund selv røre sig lidt, findes der også et bredt udvalg af hunde- halsbånd og og snore, i et design der matcher din stil.

Er det koldt udenfor?

Er det koldt udenfor, og fryser din hund så når i er ude og gå tur? Det er intet problem, for der findes en masse lækkert hundetøj i luksus design, og dejlig varm kvalitet. Og det er ligemeget om din hund er lille eller stor, så findes der fint varmt tøj i alle størrelser.

Høj kvalitet og god service

På luksushund.dk går de ind i kampen mod billige Kina-kvalitets hundesenge eller halsbånd, her er der kun design og ordentligt kvalitet.
Når du køber dine varer hos Luksushund, siger du også ja tak til den bedste service. de er erfarne e-købmænd og har styr på hele dit køb fra start til slut. Du får altid dag-til-dag levering, i de store byer tilbyder de endda samme-dags-levering og de sender pakker ud alle dage i ugen, 365 dage om året. Hvorfor vente på dine varer og finde sig i dårlig service? Din luksushunds oplevelse starter med købet.
Selvom det er luksus og høj kvalitet, har vi stadig gode priser, som alle der vil forkæle sin hund, kan være med på.
Så besøg luksushund.dk og se deres store udvalg, og gør din hund lidt mere luksus

 

 

Adresse

Adresse:

-

Telefon: