Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
livsstilen.dk
titleName

livsstilen.dk

livsstilen.dk er en livsstilssportal, hvor du kan via en masse spændende artikler, guides, tips & råd, opskrifter med mere, der handler om livsstil, trends, bolig, design, hobby, hus, have, sundhed, økonomi og meget mere.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan blive inspireret til at få en bedre livsstil, så er dette stedet, du skal besøge. Her finder du en masse spændende og interessante artikler om livsstil og livsstils relaterede produkter og trends og tilbøjeligheder.

Hvad enten du interesser dig for sundhed, fitness og velvære, hus og have, eller privatøkonomi, så kan du blive klogere på emnerne her på sitet.

Livsstil handler om folks forskellige måde at leve deres liv på i en socio kulturel mellemmenneskelig kontekstuel sammenhæng med fokus på den individuelles måde af føre deres liv på, hvilke vaner og forbrugsvaner, samt hvilke præferencer, den enkelte har. Hvilke tilbøjeligheder og præferencer den enkelte har for bla. kunst, litteratur, mad og mode. Kort sagt defineres livsstil som at udtrykke og praktisere éns individuelle stil gennem individuel identitetsopfattelse.

Dette og meget mere, kan du læse om på livsstilen.dk.

Adresse

Adresse:

Søborg Hovedgade 217B

Telefon:

-

Email:

-