Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
LiveGPS – GPS tracking og flådestyring

LiveGPS – GPS tracking og flådestyring

LiveGPS er en moderne virksomhed, der tilbyder totalløsninger inden for GPS tracking og flådestyring. Deres produkter er udviklet med respekt for funktionaliteten og med fokus på høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor kan de tilbyde nogle af Danmarks laveste priser på professionel GPS tracking.

Flådestyring betyder styring af kommercielle motorkøretøjer. Det kan være alt fra biler, varebiler, motorcykler, lastbiler og så videre. På engelsk bruges termen fleet management. Men hvad er fordelen i at investere i flådestyring? Det er først en fremmest en metode til at skabe et overblik, hvilket kan være en fordel, hvis der eksempelvis er meget logistik i firmaet. Det kan både være fordelagtigt for store og små virksomheder. Udover at skabe overblik er det også en metode til effektivisering, hvilket vil sige, at det kan frigive penge på bundlinjen.

LiveGPS tilbyder flådestyring til erhverv inklusiv gratis montering, live tracking, avanceret rapportering, mobil adgang og meget mere. Du kan få et abonnement i tre udgaver: basis, standard og professionel. Derudover er dataen og adgangen til flådestyring tilgængelig på en brugervenlig platform, hvor du selv kan følge med. Du har mulighed for at prøve en gratis demo for at afprøve de forskellige funktioner.

Som privatperson har du også mulighed for at få GPS tracking. Du kan eksempelvis investere i forsikringsgodkendt GPS-tracker til bil. Det kan være et krav for nogle firmaer, at du får indstillet en sådan GPS, og LiveGPS er godkendt af forsikringsselskaberne.

Adresse

Adresse:

Smedeland 24 2600 Glostrup

Telefon: