Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
LISSAU – Træpersienner
titleName

LISSAU – Træpersienner

Træpersienner i ægte træ

Smukke træpersienner, bring naturen indenfor i dit hjem!

I mange år har træspersienner være skrevet helt ud det danske marked. I stedet valgte mange i stedet rullegardiner og andre afskærmninger. Det er dog slet ikke det vi oplever længere. Træpersiennerne er nemlig tilbage, og hos Lissau kan du finde træpersienner af den absolutte bedste kvalitet. Lissau producerer træpersienner af alverdens forskellige typer af træ. Alt fra ahorn, kirsebær og mahogni til eg og bøg. Samtidig tilbyder Lissau fantastiske løsninger, der alle er håndlavet med fokus på kvalitet og design, til både privat og erhverv.

Luksus Træpersienner

Lissaus træpersienner kan fås i forskellige former, kvalitet og design. Det betyder at du har mulighed for at skræddersy præcis de træpersienner som passer til dit behov. Hos Lissau kælder vi for detaljen og det æstetiske udtryk. Vores Træpersienner minder om de danske design møbler som vi alle kender. Luksus træpersiennerne er et helt særligt møbel, der kan bringe naturen ind i dit hjem med dens smukke, naturlige figur, der pryder ethvert hjem. Træpersiennerne fungerer perfekt som solafskærmnings, og de er både elegante og fleksible i deres bevægelighed.

Alle Træpersienner er af ægte træsorter og ligner en sand skulptur. Der findes ikke to sæt træpersienner som er ens. Alle træpersienner bliver nemlig lavet af vores dygtige møbelsnedker og er helt unikke i deres design. Lissau har gennem tre generationer udviklet og arbejdet med alle typer af træsorter. Derfor er vi eksperter indenfor deres felt. Vi leverer til virksomhederne og private fra hele Europa, og de er med garanti en af Danmarks førende virksomheder indenfor træpersienner.

Adresse

Adresse:

Bakken 4, Vejle

Telefon: