Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Leje af telt hos Freddys Telt- & Serviceudlejning
titleName

Leje af telt hos Freddys Telt- & Serviceudlejning

Festtelte, Partytelte og Serviceudlejning

Vi har leje af telt og service i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart. Vi har siden 1946 været leverandør for arrangementer til både private og firmaer i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart

Fra dengang udlejningsvarerne blev kørt ud på en Long John budcykel til i dag, er der sket en meget stor udvikling. I dag leverer vores varevogne borde, stole og service til selskaber fra 10 til 2000 personer. Vi tager imod telt ordrer til mellem 20 til 1000 personer. Vi udlejer også alt inden for Jukebox – Softice maskiner – Popcorn maskiner- Isternings maskiner – slush-ice maskiner i Kolding, Fredericia, Vejle og Middelfart.

Få tag over hovedet til festen

På vores adresse har vi en inspirerende udstilling med forskellige bord opdækninger. Her er også et stort udvalg af papirs duge, servietter og meget andet til bordet. Kom ind og hør mere om mulighederne for teltudlejningserviceborde & stole og meget mere.

Det faste servicemindede personale betyder, at vi kan give en god og effektiv rådgivning.

Vi er et moderne firma hos os kommer kunden i centrum, og vi er meget bevidste om, at en fest ikke kan laves om. Vores telt- & serviceudlejning dækker Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart.

 

Tilbehør til fest og andre typer af arrangementer

Trekantens Telt- & Serviceudlejning tilbyder en række forskellige yderser til festen, herunder:

Og meget, meget mere…

Gratis rådgivning til det helt rette telt

Vi tilbyder gratis rådgivning til det helt rette telt, så er De usikker på hvilken telttype eller størrelse, der netop passer til Deres formål, så tag kontakt.

Adresse

Adresse:

-

Telefon: