Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Ledige stillinger som sosu, sosu assistent og sygeplejerske

Ledige stillinger som sosu, sosu assistent og sygeplejerske

I Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune finder du en jobportal med ledige stillinger indenfor sosu, sosu assistent og sygeplejerske blandt mange andre jobmuligheder. Takfordig er en jobportal der tilbyder en bred vifte af jobmuligheder indenfor det sundhedsfaglige felt. Et job som sosu, sosu assistent eller sygeplejerske sætter fokus på hverdagens udfordringer hos mennesker der har behov for omsorg i det daglige. Sundhed og omsorg er et område, som er super relevante de seneste år. 

Brug din sundhedsfaglige erfaring på tværs af afdelinger 

Som person med sundhedsfalig viden, kommer du sikkert med en masse god erfaring og viden. Din person får mulighed for at omsætte det i din daglige praksis under oplæring sammen med en dygtig kollega. Aarhusianerne på tværs af bydele i Aarhus får de samme muligheder for at leve et meningsfuldt liv.

Din fremtidige udvikling sikres indenfor det sundhedsfaglige 

Som sundhedsfaglig sosu, sosu assistent eller sygeplejerske skal du have en kontinuerlig udviklingskurse og se muligheder i din stilling. Det betyder, at der i jobs i Aarhus Kommune bliver gjort plads til dine drømme. Måske har du et ønske eller en drøm, om at blive mentor eller vejleder for andre? Specialisere dig indenfor demens? Tage mere uddannelse? Blive leder? eller noget helt andet. Som sundhedsfaglig er der mange muligheder for dagligt at være i kontakt med en masse forskellige mennesker, og dine muligheder for at udvikle dig er store. 

Du skal have plads til at vokse sammen med os og derfor kan du sammen med dine 6000 kollegaer skifte jobs eller udbygge jeres kompetencer indenfor et bredt og spændende felt på plejehjem, i hjemmeplejen, i sundhedsenhederne eller på lokalcentre i forskellige områder. Mulighederne er mange indenfor sosu, sosu assistent eller sygeplejerske. Søg job som sygeplejerske, søg job som sosu eller noget helt andet. 

Du tildeles mentor indenfor Sundhedssektoren 

Når du starter op hos Aarhus Kommune, som sosu, sosu assistent eller sygeplejerske skal der være plads til dig. Der skal være plads til store og små spørgsmål. Derfor får du en personlig mentor, som du altid kan trække på, når du har spørgsmål indenfor dit felt.

Adresse

Adresse:

aarhus

Telefon:

-

Email:

-