Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Låsebussen ApS
titleName

Låsebussen ApS

Velkommen hos Låsebussen

Ønsker du at finde en alsidig låsesmed i Amager, Kastrup, København? Hos Låsebussen leverer de markedets mest overbevisende ydelse. Virksomheden har i øvrigt taget imod mange kunder fra området Sjælland. Alle mødes af en fantastisk service, som er unik og skaber en særligt høj tilfredshed blandt kunderne.

Få låsesmed i topkvalitet for private og erhverv

Firmaets indsigt i dette arbejdsområde gør dem i stand til bl.a. at lave ydelser i en kvalitet, der afspejler den bedste i branchen. Virksomheden tilbyder fx disse aktiviter:

Er du på udkig efter velegnet vejledning, stiller virksomheden naturligvis gerne deres bredde brancheindsigt som låsesmed til rådighed i form af kyndig vejledning. Denne indsigt bidrager til, at du som kunde kommer ud med et resultat, der lever op til dine krav.

Kontakt din og lokalområdets låsesmed i dag

Ønsker du at høre yderligere om Låsebussen, kan du altid give et kald til 32 52 50 00. Du er også velkommen til sende en e-mail til info@laasebussen.dk eller klikke ind på virksomhedens web-side ved at klikke på http://laasebussen.dk/. Virksomhedens kunder kan endvidere forvente en hurtig og udførlig service hos dette firma, der er kendte for at være særligt kvalitetsbevidste.

https://bit.ly/3duFJwi

Adresse

Adresse:

SMEDEKÆRVEJ 6, 2770 KASTRUP

Telefon:

-

Email: