Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kontorfællesskabet 5teSTED

Kontorfællesskabet 5teSTED

Kontorfællesskab i København

5teSTED er et kontorfællesskab med stort F. Det ligger centralt placeret i København K på Gothersgade 11 – lige ved Kongens Nytorv. Det tætte fællesskab fører både til frugtbare arbejdskonstellationer på kryds og tværs af selvstændige samt et generelt indbydende og inspirerende miljø, hvor både venskaber og festlige arrangementer kan opstå pludseligt. Læs mere om vores kontorfællesskab i København her.

Forskellige kontormuligheder

Vi tilbyder i udgangspunktet tre forskellige typer af kontormuligheder: faste pladser, flexpladser og kontorer. Hvis du ønsker en fast plads, får du dit eget faste skrivebord. De faste pladser findes rundt omkring i huset – så der er mulighed for både at sidde i store eller mindre kontormiljøer. Pladserne koster 3.100-3.300 kr. pr. måned (okt. 2020).

En flexplads giver adgang til kontorfællesskabets flexborde, der findes rundt omkring på bygningens etager. Som indehaver af en flexplads har du altså friheden til skifte dit nærmeste arbejdsmiljø ud fra dag til dag. Det kan eksempelvis afhænge af, om du har mest brug for stilhed eller mulighed for at tale i telefon. Flexpladserne koster 1.800 kr. pr. måned (okt. 2020).

Endelig er der mulighed for at leje kontorer. Dette er relevant, hvis I er flere, der har en virksomhed sammen eller hvis du har medarbejdere. Kontorerne kan både være samlede pladser i større kontormiljøer, små lukkede lokaler eller større lokaler, der kan aflukkes. Her er prisen naturligvis afhængig af størrelsen på det kontor, som ønskes.

For alle tre typer af kontorpladser er følgende inkluderet: rengøring samt gratis: Wi-Fi, mødelokaler, kaffe, the og frugt, podcastrum og tagterrasse. Der er desuden billigt print og kopi, månedlige netværksmøder, mulighed for tilkøb af frokostordning, og masser af uformelle mødesteder. Læs mere om de forskellige muligheder for at få et kontorlokale i København her.

Samarbejde på kontorfællesskabet

På 5teSTED sidder mange forskellige selvstændige og iværksættere med forskellige profiler og baggrunde. Dermed sker det ofte, at forskellige firmaer fra kontorfællesskabet ender med at hjælpe hinanden rent fagligt.

Den faglige sparring kan både være uformel i form af rygstød og gode råd, eller i, at man faktisk ender med at arbejde tæt sammen på projekter og kunder såvel internt som ude af huset. 

Det sidste – og det vigtigste – at nævne angående 5teSTED, er dog, det sociale sammenhold. Herinde udgør det selve forudsætningen for, at kontorfællesskabet kan hænge sammen. Folk glæder sig til at komme på arbejde, til at dele frustrationer og sejre relateret til både den arbejdsmæssige og private sfære.

På 5teSTED skabes fællesskabet blandt andet med afsæt i de ugentlige fredagsbare og løbende fester og andre sociale arrangementer. Her vil du hurtigt komme til nyde godt af den kollektive bevidsthed, der huserer på Gothersgade. På vores hjemmeside kan du booke en rundvisning og se lokalerne med egne øjne.

Adresse

Adresse:

Gothersgade 11, 1123 København K

Telefon: