Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Kongsvang Erhvervsrengøring
titleName

Kongsvang Erhvervsrengøring

Kongsvang erhvervsrengøring er et firma der leverer rengøringsservice til virksomheder og erhverv.

Værdifuldt samarbejde 

Vi tror på, at en personlig og nærværende relation til vores kunder giver de bedste samarbejdsmuligheder og udviklingsforhold.

For os handler rengøring ikke kun om ordentlighed og kvalitet. Det handler om integration, om udvikling og om at passe godt på miljøet og hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at vi selv uddanner vores medarbejdere, så vi ved, at de bliver udfordret og lærer at tænke grønt. For når vi gør rent, tænker vi på en ren natur. Så når du samarbejder med os, sender du et klart signal om, at du tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar.

Ansvar og ordentlighed 

Vi tager ansvar for vores miljø, integrationen, udviklingen og din rengøring. Vi ved, at vi ikke er bedre end tilbagemeldingerne fra gårsdagens rengøring. Med vores egen uddannelse inden for rengøring, garanterer vi altid en ordentlig rengøring.

Vi tager også ansvar for vores medarbejderes trivsel. Derfor har vi et tæt samarbejde med de faglige organisationer, der repræsenterer vores medarbejdere. Vi garanterer altid god løn og ordentlige arbejdsforhold.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-