Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
kbh-kollegier.dk

kbh-kollegier.dk

Kbh-kollegier.dk er en boligportal for studerende, der ønsker at finde et kollegieværelse eller en studiebolig i hovedstadsområdet. Vi har samlet +200 kollegier og studieboliger i København på en side, så du kan dykke rundt blandt mere end 22.000 boliger via vores hjemmeside.

Vi ønsker at skabe transparens i et marked, der er alt andet end overskueligt. Manglende transparens betyder desværre ofte at mange går glip af gode muligheder og sjældent har det fulde overblik. Der findes eksempelvis en lang række selvstændige kollegier i København, som lever en skjult tilværelse. Vi ønsker at give de studerende bedre forudsætninger for at finde et kollegie ved at samle relevant information. Et lavt kendskab til nogle kollegier og studieboliger medfører ofte færre ansøgninger, og det er naturligvis interessant, når man søger en bolig i et i forvejen overbefærdet boligmarked i København.

Det er især varierende ansøgningskriterier og mange administrationsselskaber, der gør det svært at gennemskue hvor der skal ansøges, og ikke mindst, hvor man er berettiget til at ansøge. Der findes nemlig studieboliger og kollegier uanset hvilken studieretning man er på. Er du eksempelvis igang med en Erhvervsuddannelse findes der 155 kollegier, hvor du er berettiget til at ansøge imens det er 163 og 146 for professionsbachelorer og ungdomsuddannelser. Som medlem af kbh-kollegier.dk skal du blot angive din uddannelse i søgefunktionen, og på behøver du kun at bruge tid på de kollegier, som din uddannelse ren faktisk gør dig berettiget til at ansøge.

Vores formål er at gøre det lettere for studerende at finde et kollegie, og derfor udvider vi løbende antallet af kollegier og studieboliger på kbh-kollegier.dk i takt med at de vokser frem. Vi oplyser desuden om ansøgningsfrister, nye afdelinger, ledige kollegier og giver gode råd til boligsøgningen og den motiverede ansøgning, så hold øje med vores side.

 

Adresse

Adresse:

Gothersgade 11, 1123 København K

Telefon:

-